Rólunk

A Damniczki cukrászdáról

 

Damncizki Cukrászda Székesfehérvár Távirda utca 2

Igazi családi vállalkozás vagyunk.

1992 karácsonyán nyitott a cukrászda, az első fél évben még nem is volt kész a cukrászműhely, csak vásároltuk a süteményeket, mert nem volt hol készítsük.

Először a cukrász, majd a fagylaltműhely készült el, 1998-ban a Távírda utcai kis üzletünket is megnyitottuk, majd a termelő bővítésére került sor. 2018-ban teljesült az álmunk, Székesfehérvár történelmi belvárosban a Fő utcán megnyitottuk 110m2-es cukrászdánkat.

Hogyan gondolkodunk?

Próbálunk kicsit másképp. Követjük a divatos trendeket, igaz nem minden áron, sokszor visszanyúlunk a régi receptekhez, változtatunk rajtuk, korszerűsítünk. Fagylaltjainkat  a régi receptekből kiindulva készítjük el, megtartva a régi értéket de ötvözzük a legújabb technológiákkal és gépekkel. Ha új terméket keresünk a kínálatba, először a régi receptek között kutakodunk, ötleteket, inspirációt keresünk, és ami a legfontosabb megkeressük hozzá a legjobb nyersanyagokat. Hagyományos tejszín, friss tej egy környékbeli tehenészetből, dió a szomszédos kiskertekből, valódi csokoládé, és még sorolhatnám. Kerüljük a "modern kor" néhány vívmányát, mint például a növényi tejszínt, bevonó massszát, festékeket, aromákat, félkész termékeket.

Ezek vagyunk!
  

Damncizki Cukrászda Székesfehérvár Távirda utca 2